Om oss.
Gävleborgs Plåt AB bildades 1876. Vi är ett gamalt företag med ett modernt sätt att tänka och jobba. Vi anser att utveckling är ett steg framåt. Vår målsättning är att vara en utvecklande och trivsam arbetsplats. Även om vår historia sträcker sig långt tillbaka i tiden så lever vi i nuet och lyssnar på våra kunder och marknaden för att kunna erbjuda så bra service och utförande som möjligt efter era önskemål. 
Vi utför allt från nyproduktioner till servicearbeten och snöskottning. Det vi genom år av erfarenhet blivit väldigt bra på är takrenoveringar.

Affärsidé.
Gävleborgs Plåt ska till privatpersoner, företag och föreningar vara entreprenadföretaget som med en lokal närvaro erbjuda tjänster och produkter till rätt kvalitet och bra service.

Våra värdeord: Lokal, Kvalitet & Service


Vision.
Vår vision eller mål är att våra kunder ska känna sig nöjda och trygga med det arbete våra medarbetare utför. Personlig kundkontakt är viktigt för oss för att skapa ett bra samarbete.

Medarbetare.
Vår personal är den viktigaste byggstenen i företaget. Vi arbetar hårt för trivsel och trygghet på arbetsplatsen. Vi strävar efter en bred erfarenhet och kompetens. Äldre lär yngre för att lärdomen ska leva vidare men samtidigt utvecklas.
Möjlighet till personlig utveckling skall göra att medarbetarna blir motiverade och engagerade och göra att vi når våra gemensamma mål tillsammans.

Vårt mål är att medarbetarna skall växa med Gävleborgs Plåt AB oavsett vad man har för befattning i företaget.